51.

Det är verkligen blandade känslor här hos mig. Ena sekunden vill man åka direkt, andra sekunden så inser man hur mycket man kommer sakna allt och alla, då blir det jobbigt. Speciellt efter midsommar-kvällen som jag firade igår tillsammans med mina fina vän Klara.  Men sen så kommer jag ju säkert ha 10000 gånger så kul där borta i amerikat. Så klart! Men ändå, ni som snart också ska åka kanske förstår denna känsla.

Imorgon är det 50 dagar kvar till avresa.

54 dagar.

- Fixa ett VISAkort. (Varför sa tanten på banken att jag inte fick skaffa det bara för att jag studera(de) ?! Hon måste missförstått mig..)
- Betala fakturan jag fått från CC.
- Köpa TSA lås till resväskan.
- Köpa en adapter.
- Fixa internationellt körkort.
- Köpa en ny almanacka för 2010/2011.
- Köpa present till mina värdföräldrar.
- Köpa present till 9 åringen.

Finns fortfarande saker att göra, men mer än hälften är avklarat.
Skönt! 54 dagar kvar.



Mötet på ambassaden.

(Bild: Wikipedia)

Sitter på tåget som håller på att rulla hemåt från vår kära huvudstad.
Så jag passar på att ge er en uppdatering om hur det gick på ambassaden idag. Jag hade sällskap av Gabbi och Sofia hela vägen från Hässleholm igår, vilket var väldigt skönt. Sen sov vi hemma hos Louise (en föredetta JB-klasskamrat) som bor på Odenplan. Steg upp vid kvart över fem i morse efter knappt fem timmars sömn.. Man var ju inte lite sleten om man säger så.

Var vid den amerikanska ambassaden lite innan 20 över 7. Väntade och väntade. Träffade andra au pairer. Väntade lite till. Han som jobbar där säger att vi släpps in om 25 minuter. Klockan 8 alltså. Väntar i 25 minuter. Ett bra tag efter det kommer han ut och säger att dom öppnar klockan 9. Jaha, så det var bara att vänta och så klart började det regna en kort stund. Men vi stod långt fram i kön så vi kom snabbt in. Gick igenom värsta säkerhetskontrollen.

- What kind of electronic do you have in you bag?
- My computer, cellphone and mp3.
- Ok, you can leave your bag here, do you have anything in your bag that you want to bring with you?
- Ehh, yeah! My... my... eh..  plånbok..?
- Yeah, you will probably need that :)

Hahaha fulaste, jag älskar när man får hjärnsläpp. Kom ju på sen att det heter wallet. Fick lämna alla papper och pass till en kvinna i en lucka. Sen fick man sitta ner och vänta. Tiden gick rätt fort där inne, sen ropade dom namnen. HAHA "Brobergeeeeeeee". Skrattade lite för mig själv där. Ställde två frågor + fingeravtryck. Sen var jag klar. Gick fort som tusan. Sen begav vi oss till förberedelsemötet som skulle hållas på Cultural Cares/EF's kontor. Tyckte det var ett väldigt bra och givande möte faktiskt.

Blev riktigt peppad kan jag ju berätta. 59 dagar kvar.
Peppar vi eller?! Ja!


Hälsoundersökning.

Då var hälsoundersökningen gjord och det var det mest onödigaste jag varit med om.. Det tog en kvart och jag fick betala 500 kr för det. Hemskt. Skönt att ha den saken över i alla fall. Jag kan härmed intyga att min hälsa är "excellent".

Drar till huvudstaden om några timmar, oh hey!


För vi har tagit studenten!

(Diverse snodda bilder från facebook osv.)

Studenten är över. Det var grymt bra, ja det finns knappt ord. Flaket var ju det bästa helt klart. Tack för dessa 3 åren Huldran och Älvan, samt alla fina lärare. ♥

Idag har jag lunchat med Josefin, hon kommer bo en timme ifrån mig i Boston. Tummen upp för det! Trevligt var det i alla fall. :)

På torsdag åker jag upp till Stockholm, klockan 8 på morgonen nästa dag är det ambassaden som gäller. Ikväll ska jag skicka in DS-160 och skriva ut konfirmeringen, samt lägga alla papper som ska med upp dit i en mapp så att jag inte glömmer något. På torsdag klockan 10 har jag tid för min hälsoundersökning, klockan 5 går mitt tåg. Det börjar ta sig. Jag vill åka nu.

New York - Boston!


Studentveckan.

Ledsen för dålig uppdatering men det finns inte så mycket att dela med sig av... Har varit upptagen då vi är mitt uppe i studentveckan. Imorgon springer vi ut.

Jag kan inte fatta det.
Imorgon smäller det.

IMORGON TAR JAG STUDENTEN!
Vem vill gå i ettan nu, ingen ingen alls!

Lycka till!

Sofia, som kommer bo cirka 20 minuter ifrån mig i Boston, åkte idag.
Hon sitter nog just nu på ett plan till New York. Snart framme kanske! 
Tänker på dig, om snart 2 månader är jag också där! ;)

....Idag är den 1 juni.
Sommar.

RSS 2.0