Nöjespark på g

Oj nu känner man lite press med bloggningen då jag fått en massa nya prenumeranter på bloglovin! Helg, åh vad du är efterlängtad. Bra dag, inte alls jobbig. Jobbade knappt då ingen av barnen var hemma. Lämnade och hämtade bara. Avslutade nyss ett fyra timmar långt skypesamtal med min kusin Andy, oj oj vad vi hade mycket att prata om, inte klokt, timmarna bara flög förbi.

Imorgon ska jag till Six Flags i Springfield med Nina, Mel, Lindsay och Dannie, andra grannar. Dannie är som sagt Caros nya au pair så. Ser fram emot att en heldag på en nöjespark! Har dock blivit en riktigt fegis på sistonde, vad händer!? Lovar er att ni får bättre bilder imorgon ;)

:'(

Nu har hon åkt. Nu sitter hon på flygplatsen och väntar på att boarda planet. Jag är helt förtvivlad. Båda brast ut i gråt i hallen, mitt framför våra värdfamiljer. Måste sett hemskt ut. Idag har det bara pratats om hejdå. Boo. Känns helt konstigt.

Ett dimmigt Chicago

Tog flyget till Chicago från Boston klockan 8 på fredagskvällen. Var framme i Chicago runt 23 tiden, var tvugna att ta tåget från O'hare till Chicago som tog 1 timme. Men det var rätt lugnt. Vårt hotell låg mitt inne i smeten så det var gångavstånd till allt.
Syns att tjejer bor här va?
Snygga Heike
Detta var vår utsikt!
Ett måste i Chicago - äta en Deep Dish Pizza från Giordano, väntetid på att få ett bord? Två timmar. SÅ VÄRT DET.

Today is a sad day.

Caro är tillbaka i Boston igen efter 3 veckors resande, hon flyger tillbaka till Tyskland ikväll. Var precis på Johnny's och åt brunch med henne och dom andra tjejerna. Fick ett brev som jag ska läsa ikväll. Jag vill inte att hon ska åka hem. I don't like goodbyes.

Chicago weekend.

Här kommer en efterlängtad uppdatering, men sanningen är den att inget spännande har hänt på sistonde (mer än att jag varit i Chicago), det är bara jobb, jobb, jobb, umgås med Tina, Heike, och Rebeca, lite mer jobb.
Det som är bra är att poolen har öppnat så jag tar kidsen till poolen när vi är uttråkade. ÄLSKAR DET. Dom underhåller sig själva där, jag kan ligga där på en solstol och få lite färg medan dom leker i vattnet.
Hur som helst så var jag i Chicago i helgen, äntligen! Så skönt det var att komma ifrån Boston lite grann och samla lite ny energi. Lämna detta huset. Vi lyxade till det och tog in på hotell och inte något skabbigt hostel eller liknande. Åh gode gud så underbart. Aldrig mer hostel säger jag.
Uppe i Willis tower. Jag var så jäkla rädd. Åh-herregud. Lägger upp och skriver mer om Chicago strax!

RSS 2.0