Summer

För att fira att jag köpt alla flygbiljetter jag behövt. Så drog jag ut på en shopping runda med Tina, Heike och Janine igår. Vi höll oss mest på New Bury Street. Fyndade i alla fall en grå blazer från H&M och en massa fina vårkläder från Forever 21. Jag är redo för våren nu alltså, kom kom kom!

No Strings Attached.

Efter en lång dag som startades med Brunch i Newton tillsammans med 10 tyskar (och jag... svensken). Åkte jag in till Boston med Tina, Heike och Janine. Blev en del shopping (lägger upp det senare) och sedan mot kvällen körde jag till Dedham, Legacy Place för att möta upp Katja. Kikade i affärerna (Urban Outfitters) och köpte Milkshake inne på J.P Licks. Sedan kollade vi på No Strings Attached. I loved it! Jag tycker inte att trailern gjorde filmen rättvisa. Men kolla in den ändå! Där har ni min lördagkväll..

Oh Na Na

Värdbarn, pojke, 7 år - Rihanna is stupid. 
Jag - What? Why?
Värdbarn, pojke, 7 år - She doesn't even know what her name is.


SNÖ

Lite ointressanta bilder, men kolla hur mycket snö vi har. Usch. Jag är ju redo för sommar.

B&J Ice Cream

Bestämde mig för att testa två nya smaker av B&J (måste sluta köpa Phish Food hela tiden).
Cheesecake Brownie. Den var okay. Inte äcklig eller så. Men inget jag skulle köpa fler gånger.

S'morses däremot, supergod! "Chocolate Ice Cream with Fudge Chunks (<3),
Toasted Marshmallow & a Graham Cracker Swirl. 5/5.

Vad är en s'more?
"En s'more är en sötsak som traditionellt tillagats vid camping i USA and Kanada.
Den består av en grillad marshmallow och ett lager choklad mellan två grahamskex."

Åt min första s'more förra Halloween. Går bara att äta två stycken, sen kräks man ;)

Nugget!

M läste ut sin första kapitelbok imorse, hehehe. Lite tack vare mig som tvingade honom läsa i 50 minuter förra fredagen. Så varje gång barnen har läst ut sin första bok så ska det firas! Min värdpappa kom hem med denna EXTREMT goda tårtan efter jobbet, tror den är köpt i Concord utanför Boston. JÄTTEFIN och sååå goooood. Nom! Nugget är hans smeknamn eftersom han var jätte ljushårig när han föddes. Blond som en liten nugget! 

Okej, det låter bättre när man förklarar på engelska. Tro mig!

Tisdagskväll med Katja.

Igår var jag ledig eftersom min värdmamma var ledig från jobbet! SKÖNT. Men ändå rätt tråkigt, eftersom jag inte hade något att göra, hur många är lediga en tisdag liksom? Som tur var slutade Katja vid 3. Så jag körde till Katja mitt i rush hour. Hatar mig själv varje gång jag gör det misstaget och svär för mig själv i bilen *Fan, jävla skit, varför var jag tvungen att köra efter klockan 4?!*.

Drog till T.J. Maxx och sen till Stop & Shop för att handla glass. Kom ut med detta...

Katja hade varit i Mexico med sin värdfamilj under nyår (grrrrrr)
och så hade hon köpt denna till mig. Hur söt får man bli?
Sen krängde vi...
...och började kolla på Pretty Little Liars. Verkar vara en riktigt bra serie.
Så nu ska jag kolla på fjärde avsnittet av säsong 1.


Förresten - Nästa gång jag är inne i en mat affär lovar jag att fota.
Det är så fruktansvärt kul att bara gå runt där bland hyllorna.
Finns verkligen så otroligt mycket att kolla på och allt är uppradat så fint.

English!

Okej, så en gång för längesen ville någon att jag skulle lägga upp en video när jag pratar engelska. Så here you go, haha... Här har ni 6 minuter när jag och Tina pratar om ointressanta saker i bilen. Hahaha, var inte för elaka nu ok? 

Just ja, så om ni inte fattar vem jag är så är det jag som säger "SO WE JUST HAD A SNOWSTOOOOORM".

The Tourist

Fredagkväll åt vi middag hemma hos Heike, innan vi begav oss till Cambridge för att kolla på The Tourist. Varför vi var tvugna att ta oss ända till Cambridge var för att inte många biografer visade The Tourist här i närheten. Fattar inte varför, eftersom vi ändå befinner oss i USA? Hur som helst. Biografen var den mest skabbiga jag någonsin varit på, eeew. Kolla bara bilden där nere.
Misslyckat foto... Håller fortfarande på att lista ut min nya kamera... Den är lite svår med fokusen, ison, slutaren och bländaren och det där... MEN snart så. Läste ju ändå Foto A, B och C i skolan... Tillsvidare får ni nöja er med halvkassa bilder. Denna bilden e tagen hemma hos Heike i alla fall.
Liksom kolla? Trodde först någon skojade med oss när vi steg in. Vad fan är detta liksom? Äckligaste biografen någonsin, hahaha.
Haha orkar inte med mig själv, helt vardagsflottig. Den där bjuder jag på, big time!

Lördag i Boston

Kändes som det var söndag idag när jag vaknade upp, eftersom jag var ledig igår (fredag). Steg upp, kollade datorn som vanligt, gick upp och käkade flingor, kramade om mina värdbarn som var på kram humör. Sedan körde jag iväg och plockade upp dom andra för att dra till banken och sätta in pengar på ett konto så vi kunde boka hotellet för Chicago! Så nu är allting inför Chicago fixat!
Tina, Heike, Rebeca och jag hemma hos Tina. Detta är mitt gäng som jag umgås med typ... 24/7.
Efter det drog jag in till Boston för att möta upp Katja. Katja var hos frisören så jag försökte döda lite tid genom att spendera 1½ timme inne på Forever 21. Hehehe kom ut med en kofta, ett par shorts och en topp.
Jag och Katja begav oss till Prodential Center. Gick runt i affärerna där, köpte Sweet Little Lies (fortsättningen av L.A Candy av Lauren Conrad) inne på Barnes and Nobles.
Min favorit resturang! Till och med min värdmamma vet hur mycket jag älskar CF så hon gav mig ett presentkort på $25 i julas, hahaha.
Katja Kaj som precis klippt sig!

Chicken Maidera <3 Min och Elins favorit. Hihihi Elin jag tänkte på dig!
Katja, Sofia, Anna och Ida :)
Någon som blir sugen på mat? Nej, nu ska jag gå och tvätta av sminket och sedan läsa lite ur Sweet Little Lies! 


***

Utelivet, hur fungerar det när man är under age? Är det supersvårt att komma in på ställen osv..?
Nu har jag bara varit ute en gång här i USA sedan jag kom hit. Jag och Jossan var i NYC och drog till Butter med en promoter som tog oss in. Så, om man går in med en promoter kommer man oftast in utan problem, även fast man är underage, sen brukar man även få gratis drinkar och sånt, he he. Dock kan han ha det lite svårt beroende på vart man går så han föredrar att man har falsk legg. Men det är inget jag tänker skaffa i alla fall... Här i Boston har jag hört att det är svårt att komma in om man inte har legg.

Jag undrar om du tycker att du gjorde rätt i att åka?
Oh ja! Jag är otroligt glad över att jag tog detta beslut att åka iväg. Har lärt mig så mycket om mig själv, blivit självständig, och mycket bättre på engelska Känns som jag bara upprepar det där, men det är ju så sant! Känner verkligen inte igen den där personen jag var förut. Läskigt när jag tänker tillbaka.

Vad är det du gillar bäst med att vara Au pair?
Att man får uppleva så mycket och speciellt lära sig en massa om sig själv, plus språket!

Och vad är det som du tycker mindre om och skulle vilja ändra på?
Det som är riktigt jobbigt, är att bo på sitt jobb och att man hela tiden måste anpassa sig, och att man inte har mycket att säga som au pair. Det är liksom,

Trivs du med din värdfamilj?
Ja, jag trivs bra och skulle absolut inte tänka mig att byta ut dom. Dom är jättesnälla och generösa. Barnen är goa och oftast well behaved... Dock har denna veckan varit KAOTISK med barnen. Så det är lite upp och ner, men 90 % av tiden är dom underbara :) Det är ju så det är med barn så..

Hur trivs du i Boston?
Jag trivs som fisken i vattnet! Jag älskar det här! Det är lätt att ta sig överallt speciellt med the T. Det är lagom stort. Ibland när jag går i stan springer jag på andra au pairer som man träffat sen innan eller till och med varit på training school tillsammans med. En gång sprang jag på Elin och Ida utanför Starbucks inne i downtown t.ex. Det hade nog aldrig hänt i NYC. Boston common Park och Public Garden är så sjukt fint på sommaren. Längtar tills det blir tillräckligt varmt för att kunna sitta i parken och bara hänga. Sen tar det bara ca 4 timmar med buss (åkte Fung Wah bussen en gång och det tog lite mer än 3 timmar medan Megabus tog ca 5) och det kostar bara 15 dollar enkel resa. Det kryllar av au pairer här. Allting finns här och det finns mycket "sight seeing" saker att göra, samt historia och kultur. I love Boston!

Inte en sån där frågestund.

Det är så många som kikar in här dagligen, fast jag uppdaterar sämre än jag vet inte vad.

Tänkte köra med att ni kan ställa lite frågor om ni vill. Så svarar jag.
Vad som helst, mellan himmel och jord.


Pinsamt om ingen frågar något nu.

Fina grejer.


För er som undrar hur Canon G12 ser ut.

Pärlat


Detta har jag gjort idag.

Ett stycke Amerikanskt kylskåp

Mjölken här är inte god.

Fan inte kul


Inte konstigt att man har hemlängtan när det ser ut såvhär på min gata när man kollar ut genom fönstret + jobbade 11 timmar non stop igår. Tur man är ledig på fredag i alla falll....

Chill at Heikes.

Kom nyss hem från Heike, hon bor i huset mittemot mig. Helt underbart att ha en vän som bor så nära. Som vanligt sprang jag över till henne i pyjamas, vi kollade på ett avsnitt av Glee och åt Paradis choklad. Har bestämt oss för att kolla igenom den serien tillsammans, mycket roligare! På tal om serier, här är några jag följer och håller på att kolla igenom, sedan jag kom hit. 

Följer och väntar på nya avsnitt: 
Gossip Girl
How I Met Your Mother
Desperate Housewives
Sommar i Sverige
Sveriges Mästerkock
Kollar igenom: 
Svenska Hollywood fruar
Big Bang Theory
Glee
Har kollat på:
Svenska New York fruar
Kungarna av Tylösand
The Hills
Skins
Från Skins som handlar om brittiska ungdomar, sex, droger och alkohol till Sveriges Mästerkock.  Vad hände? Haha.
Godnatt!

Canon G12

Idag köpte jag en ny kamera, den ska ni få se snart! (Batteriet laddas)
Har även bokat Flygbiljetter till Miami och Chicago, samt hostel. 
Om tre veckor åker jag till North Carolina. 
Det är snö, trist, jobbigt, blött, 11 timmars pass non stop. 

Jag försöker se framåt. VILL HA VÅR!

She's turning Japanese

Hej alla läsare (som är så snälla och tittar in även fast jag inte hinner uppdatera).
Min fina vän Tyra har flyttat till Japan, där hon ska plugga japanska i sex månader framåt. Jag tycker alla ska kolla in hennes blogg, eftersom hon skriver så bra och tar såna fantastiskt fina bilder.

http://tyraelvira.blogg.se/

Samtliga bilder stulna från http://tyraelvira.blogg.se/ så ni ska bli nyfikna!

...

Och där kom den. 

Hemlängtan. Nästan 5 månader tog det för mig.
Jobbig känsla. Vill bara åka hem. Vill att känslan ska försvinna. 
Vill att tiden här borta ska gå lite snabbare bara.
ÄLSKAR usa. Men saknar hemma så mycket.
Jobbigaste jag någonsin varit med om.

RSS 2.0