Monday is over

19.37

Godkväll.

Måndag idag igen, har varit ledig sedan torsdags så jag var inte riktigt pepp på att jobba. Men dagarna går ju fort som attan och nu är redan den här måndagen över. Idag var det tvättdag, och jag är uppe i min sjätte maskin tvätt... jag skojar inte. Har aldrig sett ett sånt berg med tvätt innan. 

Drog till gymmet och brände kalorier. Känner verkligen hur mina jeans blir tightare och tightare... inte bra. Törs inte ställa mig på vågen ännu dock, usch. Sedan tvätt, tvätt och återigen tvätt. Nu är jag i alla fall off. Längtar som attan till helgen eftersom då är det julmarknad och det bästa av allt, Sofia kommer hit! ♥

Jag & Sofia i vänstra hörnet när vi var i traning school new york i augusti.

Té och lite tv serier nu kanske?

Outlet mall i Wrentham

Tack för alla kommentarer. Det uppskattas enormt. Roligare att blogga då! :) Igår körde jag, Heike, Caro och Tina till ett outlet mall i Wrentham. Var ett riktigt nice ställe med bland annat Levis, Converse, Raulph Lauren, Michael Kors, UGG Australia and so on.


Mina tyskar som jag umgås med typ, varje dag.

Heike :*
Körde förbi Patriots hemmaarena, Gillette Stadium, riktigt nice och ENORMT stort.
Var helt amazed när vi körde förbi.

Ser ni? Blev lite sugen på att gå på en match någon gång..
24 dagar kvar tills jag ska se Celtics möta Philadelphia i alla fall! (Basket)

Inhandlade två tröjor från Tommy Hilfiger. Sjukt mysiga. Ser lite töntiga ut med kragen men dom var så fina och mysiga så jag var bara tvungen. Jag har även ett stort problem med färger och kan inte bestämma mig. Så det fick både en vit och en navi blue (som ser svart ut på bilden). Ni anar inte hur mycket jag sparade. Från början kostade dom båda tillsammans 136 dollar. Men jag fick dom för 60 dollar (432 kr) outlet + sale. Så jag sparade 79 dollar vilket är,  569 svenska kronor. KAP?!


He he he... Nu spenderar vi resten av pengarna på flygbiljetter och julklappar!

Quincy Market & julmys

22.17

Har haft en mysig dag med min bästa Sofia Borg. Gick runt i klädaffärer och skoaffärer. Käkade på Food Corner. Fick bli något thailändskt denna gången, lite omväxling från pizza och japanskt. Fyndade ett par fluffiga rosa strumpor (?) och en BH från Beyonce Sasha Fierce kollektionen, som jag aldrig hört talas om innan... inne på T.J .Maxx - där kan man faktiskt hitta bra grejer, om man kollar noga! Och för att inte glömma så handlade jag lite mer underkläder från Victoria's Secret. Hahahaha låter som jag har allvarliga problem, men det är inte så farligt. Med tanke på att jag sparat min lön i fyra veckor.

Gick runt och kollade på julmyset vid Quincy Market. Gick även in på Build-A-Bear butiken (där man gör sin egen nalle björn). Jag och Fia bestämde oss för att göra en varsin efter julafton. Ser verkligen fram emot det.

När Sofia skulle betala sina små nallebjörnar som hon köpte där inne (gullig) stod jag och väntade (Väldigt trött var jag = viktig parantes). På radion spelar dom Abba's Dancing Queen och plötsligt hoppar killen som jobbar där inne fram mot mig och sjunger " You are the dancing queen, young and sweet, only seventeeeeen!". Jag blir en aning chockad och börjar gapskratta, hur oväntat var inte det liksom? Och han säger "I'm sorry, i just thought you'd needed to smile a little bit ;)". Kul kille eller.

Sedan bestämde vi oss för att gå på bio. Fick bli Due Date eftersom jag ännu inte sett den. Hilarious movie?! Om ni inte sett den, se den. Zach Galifianakis är galet rolig. Kolla in trailern!





Lördag

Godmorgon, eller snarare sagt God Eftermiddag.

Har sovit så sjukt skönt. Inga barn som sprungit runt på övervåningen eller lekt i rummet bredvid mitt. Helt tyst och skönt är det, men jag erkänner att det är väldigt tomt också. Imorgon kommer dom i alla fall hem igen. Har klätt på mig, satt i linserna och fixat till mig. Redo för att köra till T stationen för att ta tunnelbanan in till Boston för att möta Fia!

Eftermiddagen - Legacy Place

Är hemma efter en lång eftermiddag och kväll. Mötte upp Katja på Legacy Place runt klockan 15. Gick runt i affärerna med Katja,, spenderade mer pengar, åt på Wicked, handlade godis, handlade milkshakes på J.P licks, gick på bio. Blev så klart mycket skratt och prat. Mysig kväll! Här kommer fortsättningen av dagen i bilder.
På väg till Leagacy Place i Dedham för att möta upp Katja. Älskar trafikljusen, not.
Det är här vi hänger, och kollar på bio.
Käkade pizza inne på Wicked. Katja lämnade kvar den där lilla biten, sån mes.
Köpa biljetter till Tangled.
Efter lite mer shopping inne på Victoria's Secret så bestämde vi oss för att gå på bio. Vi hade svårt att välja mellan Mega Mind och Tangled. Men det fick bli Tangled. En ny film av Disney Pixar om Rapunzel. Riktigt bra var den! Har inte skrattat så mycket på länge. Ärligt talat fick jag faktiskt kämpa lite för att hålla tårarna inne , he he. Kan inte hjälpa att jag är blödig.


Milkshake från J.P Licks i väntan på att gå in i bio salongen.
Glad och trött tjej klockan halv 12 på natten (en timme sedan).
Köpte en pyjamas inne på VS, he he he.
Nu ska jag tvätta av sminket och bädda ner mig i min sköna säng. Godnatt. Imorgon blir det nog en sväng till Boston. Ska försöka hålla i pengarna, eftersom vi på Söndag ska till ett outlet mall.
Shopping shopping shopping!

Black Friday

Black Friday idag alltså. Vad är Black Friday undrar kanske vissa? Jo det ska jag ta och berätta.

"Black Friday is the day following Thanksgiving Day in the United States, traditionally the beginning of the Christmas shopping season. Especially popular in the United States and Canada, the event is spreading to other nations such as Australia and the United Kingdom. On this day, many retailers open very early, often at 4 a.m., or earlier, and offer promotional sales to kick off the shopping season. Because Thanksgiving always falls on the fourth Thursday in November in the United States, the day after occurs between the 23rd and the 29th of November." / wikipedia

Hittade inte så mycket på rean faktiskt. Men fick med mig lite hem ändå! Så jag är nöjd. Plus att jag bara handlade åt mig själv. Som tur är har jag redan julklappar fixade till värdfamiljen. Man är väl ute i god tid eller? Så nu fick det bli lite tidigare julklappar åt mig själv! ;)


Klockan 05.00 plockade Tina upp mig och vi begav oss mot Natick Mall i Natick.
Fick en bra parkerings plats och begav oss in bland alla människor.
Snacka om att det kändes konstigt att springa runt i ett mall klockan 6 på morgonen?
Här står Tina framför Forever 21 precis innan dom öppnar.



Julkänslor!


Köpte ett par sweatpants av modellen "perfect butt" (haha??) inne på Abercrombie & Fitch,
Som det var nedsatt pris på.
30 dollar = 219 kronor.
Snööööögga och sitter som smäck.

Cardigan från Forever 21, 9 dollar = 65 kronor.

Cardigan från Forever 21, 9 dollar = 65 kronor.


Bas toppar från Forever 21, 8 dollar = 58 kronor (för båda)


Boots från Bakers 39 dollar = 285 kronor. 
(Tänker mig dessa med en blommig klänning i vår, nom)


Nagelfil och primer från Smashbox. 
Älskar Smashbox "photophinish" (den genomskinliga)
men tänkte testa denna som är mot "redness".
Gillar det facket den ligger i!
Bra att ha i väskan.
Köpte underkläder från Victoria's Secret.
Dom här var lite roliga tycker jag.


Fick typ en goodiebag eller nått om man handlade över 60 dollar inne på VS.

Fint!?

Känner mig som världens töntigaste som radat upp allt så fint och tagit kort på det :D
Hoppas i alla fall någon uppskattar det och tycker det är intressant.

Pratar med Katja i skrivandes stund. Verkar som jag ska till Leagacy Place om en stund med henne.
Haha mer shopping! (Dom har Urban Outfitters där, mhmm...)
Adios.

Happy Thanksgiving!

Idag är det alltså Thanksgiving. Är färdigfixad och redo för att bege mig iväg med värdfamiljen till Rhode Island. Ligger en timmes bilkörning från oss, Brookline. Såatte. Det ska bli trevligt! Försöker inte att vara nervös bara. Massa människor kommer vara där, jag har ingen aning vilka dom är. Sen sa lilltjejen att vi ska leka lekar och sånt där?!
Hjälp?!
Aja, ser fram emot all mat, he he he.
Ska försöka ta en massa bilder osv.
Och imorgon är det shopping som gäller!
Happy thanksgiving folks ;) 

Konserter på G

Har jobbat nu ikväll. Haha låter så kul att säga "jobba" för det ända jag gjorde var att kolla på O.C med Heike och käka flingor. Jobbigt liv. Ska försöka hoppa i säng nu så jag får tillräckligt med sömn. Har barnen i 6 timmar på eftermiddagen imorgon. Hujeda mig. Har dom oftast bara i 3 ½ + 1 timme på morgonen. Man blir lätt bortskämd.

Har fyllt i en massa saker i kalendern med, så min värdmamma ser vad jag har för planer så att mina och hennes planer inte krockar. Den 4 februari är kommer Robyn till House Of Blues, precis bakom Fenway Park (Red Sox hemma arena). 19 mars kommer Crystal Castles dit. Och den 12 april kommer Ke$ha dit. Får se om jag hinner gå på dom.


Crystal Castles
Robyn

Thanksgiving & skor

Två dagar till Thanksgiving. Mina planer är att följa med familjen till deras morföräldrar i Rhode Island, Providence för att vara exakt (där min värdmamma växte upp) på torsdag (puh lång mening). Det ska bli trevligt! Kommer tydligen vara en massa människor där, huh nervöst. Men det ska bli spännande att få uppleva en riktig amerikansk thanksgiving.

Det bästa av allt är nog att barnen stannar där till söndag. Kommer vara så lugnt och skönt i huset, haha. På fredagen är det Black Friday vilket betyder rea och en massa nedsatta priser. Wohoooo. Jag och Tina ska till Natick Mall har vi bestämt oss för. Och jag ska köpa en ny kamera om jag hittar en i ett värdigt pris. Så efter imorgon kommer jag ha lååååång ledigt. Underbart! Bra vecka!

Och på tal om ingenting så har jag två sko cravings som jag måste bli av med, enda sättet är att köpa dom...
Hunter boots.
Kostar runt 800 kronor här, i Sverige 1200 - 1300.
Dr. Martens.
Kostar mellan 800-900 kronor här. I Sverige 1300-1500 kr.
Detta är mitt sätt att tänka när jag handlar.
"Men i Sverige kostar dom ju så mycket mer... Det är ju bara 200 svenska kronor"

Då känns det genast mycket bättre!

New Years eve

Vad ska man göra under nyår?!
Boston eller New York?!

Matkoma

Har nog aldrig varit så här mätt innan. Oh my gosh. Middag idag på Cheesecake Factory, eller ja. Vi beställde hem. Pasta Carbonarra med kyckling för mig. Min favvis efter Chicken Maidera! Nam nam. Har jag sagt att jag älskar Cheesecake Factory?! Käkade även en Brownie Sundae cheesecake i lördags yum.


Pasta Carbonara with chicken. Fy fan läste även precis att den innehåller 2500 kalorier?!
Känner hur min dubbelhaka växer...


Chicken Maidera. Min absoluta favorit rätt. Ni som inte testat denna MÅSTE göra det.
Speciellt om man är en potatismos älskare som jag. Hehe.


Brownie Sundae cheesecake :*

Vet inte om det är bra eller dåligt att jag har gångavstånd till närmsta Cheesecake Factory. Och jag kan inte fatta att jag precis bloggade om mat heller... vad gör USA med mig?!

Någon som känner sig manad?

... att vika all denna tvätt?
+ att jag har en maskin kvar....

Planer och resor

December
4-5, Sofia kommer och hälsar på, SWEA yuletide/ Julmarknad.
9, Julbord på Ikea med Katja.
18, New York med Tina och Heike.
22, Celtics vs Philly.
25.Julfton.
31, Nyår.

Januari
Weekendtrip Philadelphia för att hälsa på Natta.
New Hampshire?

Februari
12-14, North Carolina.
Montreal, Canada.
Sara kommer! <3

Mars
New York

April
6, Jag fyller 20! Har redan planerat att fira min födelsedag inne på Cheesecake Factory, hehe.
15-17 Washington D.C och därefter semester i Miami och Bahamas (?) till den 23.

Maj
Andrea kommer!!
New york

Juni
Chicago

Juli
California

Augusti
Back to Sweden

Det är vad jag har  planerat in redan nu. Lär fylla dom andra helgerna med Red Sox games, resor runt New England, och en massa annat roligt! Känner att tiden kommer gå så sjukt fort så det gället att ta vara på den.

Lapp konversation


HAHAHAHA hittade denna lappen i köket, kunde inte låta bli att skratta åt det sista.

S var riktigt jobbig förra veckan, så detta är straffet, no privileges.
Ingen tv, dator, playdates med bästisen, m.m.

Boston & ice skating

Så har ännu en helg gått. En lugn och mysig helg. Lördagen åkte jag in till Boston, mötte upp Fia, gick till Macy's köpte en MAC concealer. Mötte upp Jenny sedan gick vi vidare till H&M och handlade lite.

Är det bara jag som tycker det är skämmigt när man handlar underkläder och en kille står i kassan? En snygg kille dessutom?! Tur han var gay. Haha.

Sedan testade jag en gingerbread (pepparkaka) latte från Starbucks. Rikigt god om jag får säga det själv! Mötte därefter upp Sandra, som bor i New York. Vi började skriva till varandra för rätt exakt ett år sedan. Så det var trevligt att äntligen får träfffas! Vandrade vidare till Prudential Center, för att käka på Cheesecake Factory. Sen köpte jag en ny väska inne på Urban Outfitters på New Bury Street. Tänkte köpa den förra veckan men bestämde mig för att vänta. 68 dollar kostade den då. Men en vecka senare kostade den bara 39 dollar. Hur bra?! Sicka kap man kan göra ibland. Tummen upp.
Älskar dom flätade detaljerna!
Igår, söndag, drog jag och mina tyska grannar till en ishall för att åka lite skridskor. Riktigt roligt! Det var några år sedan sist så det var lite vingligt i början, hehe. Men sen så. Nu har man övat upp sig lite inför New York nästa månad. Nöjd!


En traumatisk upplevelse

Hej, god eftermiddag osv. 

Skulle köra till banken för att sätta in lite pengar på mitt konto. Kom inte mer än halvvägs föränn bilen som jag trodde var lagad (!) började krångla igen. Nu värre än senaste gången. Alltså... det var helt sjukt. Jag bad till gud att bilen inte skulle dö, eller börja ryka från motorhuven?! För jag kände lukten. Usch... Nej. Jag är fortfarande helt skärrad. Varför ska allt krångla för mig??? 

GE MIG EN BIL SOM FUNKAR SOM DEN SKA TACK.

Blir ju rädd för att köra nu.


Google Calendar - tummen upp

Imorgon är det fredag. Så skönt. Älskar fredagar. Dom går oftast snabbast. Plus jag slipper fixa lunch åt dom på morgonen! Det gillas. Ska snart upp och fixa något att äta och sedan kolla på lite serier. Orkar verkligen inte göra något ikväll.. Behöver bara vila lite. Men tänkte först visa er hur mitt schema ser ut och hur det funkar. Jag och min värdmamma använder oss utav google calender vilket enligt mig, är typ en av dom smartaste sakerna någonsin.


(Klicka på bilden för att förstora)

Dom blåa rutorna är min värdmammas "home schedule". Dom rosa är "Kids schedule" t.ex om dom har playdates eller andra aktiviteter. Dom gröna rutorna är mina jobbtimmar. Och dom lila är mitt personliga schema, t.ex om jag ska ut på kvällen, mina planer för helgen och weekendtrips och resor osv. Så att dom kan se vad jag har för mig osv. "Home schedule" är deras schema så jag ser om dom t.ex åker iväg någonstans. Så himla smart! Kollar mitt schema flera gånger i veckan eftersom vi ibland ändrar eller så kommer nya saker upp. Väldigt enkelt. Plus att i slutet av veckan står det hur många veckor jag jobbat. Så förra veckan (sunday) har jag jobbat 27 timmar.

LOUD

Förresten, så finns Rihannas nya album LOUD ute på Spotify.
Det spelas flitigt här hos mig.

Klicka här för att lyssna.

Amerikanska huvudvärkstabletter


18.15

Känns som jag är nästan återställd i alla fall. Och har jobbat idag, i alla fall på eftermiddagen. Gick till the pharmacy och köpte lite piller som ska bota mitt huvud, hah. Känner mig rätt nere idag. Har haft en katastrofal dag. Vill bara hem, eller ja. Jag vill att mitt år ska vara över så jag kan träffa alla mina nära och kära. Orkar inte.

Fan, skit dag.

Sjukdom

Värsta dagen någonsin.... känns som jag bara skrivit en massa negativt om mina dagar men denna dagen tar priset. Fattar inte ens varför jag startade datorn, jag har så ont ont ont. Men vill bara uppdatera er där hemma. Speciellt dig mamma så du slipper oroa dig, heh.

Efter inlägget under sov jag till klockan 12. Sedan kände mig ännu värre. Benen var som spagetti. Började jobba vid 2. Huvudet kändes som det skulle sprängas. Ville bara gråta så ont jag hade. Orkade inte ens argumentera med barnen när dom blev jobbiga. Som tur var tog min värdmamma över runt 4 snåret. Jag kunde vila. Vaknade. Gick upp till övervåningen. Pratade med min värdmamma. Blev svimfärdig och fick svårt att andas, (lägg till ett sprängande huvud och feber på det, woho). Min värdmamma frågade om jag ville åka in till akuten. Men jag kände att man kunde vänta lite... Ärligt talat tänkte jag bara på hur dyrt ett läkarbesök kunde bli... usch. Amerikanska skit system. 

Hur som helst. Min värdmamma fixade soppa till mig och min värdpappa åkte iväg och köpte medicin åt mig. Blir helt rörd så snälla dom är. Känner mig bara som en riktigt plåga eftersom dom har jobb att göra. Och jag är liksom här för att ta hand om deras barn när dom är i jobbet men det kan jag inte just nu. PLUS att ikväll skulle dom ut och äta middag, men det kunde dom ju inte... Jävla mög :(

Tror jag börjar bli på bättringsvägen i alla fall. Ber till gud att jag är bättre när jag vaknar. Ska säga till dom att på fredag kväll kan dom gå ut. Känner mig bara i vägen. Usch... Tog i alla fall min medicin nu som kommer göra mig väldigt sömnig så jag tar och sätter punkt här.

Godnatt, hörs imorgon!

Godmorgon

Idag är ingen bra dag, vaknade upp och kände mig väldigt, väldigt dålig. Tog tempen, visar sig att jag har feber. Kult. Jag ville ju inte bli sjuk här! Men eftersom föräldrarna redan gett sig iväg för jobbet var det bara att bita ihop och börja dagen. Nu är jag off till klockan två i alla fall. Är desperat efter alvedon! Dock tog jag inte med mig något sådant... Bara en massa piller mot hosta. Det var ju bra gjort av mig! Nu ska jag sova fram till klockan tolv.


Jag som ville se Due Date ikväll :(

North Carolina - Raleigh

21.36

Då har ännu en dag passerat. Har spenderat kvällen med att umgås och äta middag med mina värdisar. Pratade lite om semester och sådant. Kom överrens om att i februari åker jag och hälsar på min moster och kusin som bor i North Carolina. Hon gav mig även ledigt så jag kan stanna där från fredag till måndag! (Dom två andra semesterveckorna ska jag använda till Miami och California).

Nu gäller det bara att hitta billiga flygbiljetter mellan den 11 februari till den 14 februari. Det som är dumt är att den veckan är flygbiljetterna extra dyra eftersom det är många som reser då (var något speciellt med den veckan men minns inte vad, typ att skolbarnen har lov och folk åker till Florida för att hälsa på sina mor och farföäldrar). Vi får väl se om jag kommer undan relativt billigt. Håll tummarna!




Jam'n 94.5







Jam'n 94.5 är min favorit radiostation här borta. Dom spelar mest hiphop & rnb och jag vet inte hur många gånger jag har haft allsång med barnen i bilen till den sista videon, Dynamite med Taio Cruz. Så grym musik! Här kommer en liten lista på låtar som spelas just nu. Lyssna och njut..

California dreamin'


Duratation: 15 days.

Info: Embark on a dream travel adventure in the west coast of the USA. Start in the bohemian breeding ground of San Francisco and enjoy the beauty of Santa Barbara's coastline. Admire things bold and beautiful in Los Angeles and unleash the inner hedonist in Las Vegas where sinners come to flirt with chance. Make a mission to see the epic Grand Canyon, experience the extent of the sun in the Californian desert of Nevada and then soak in the serenity of the Yosemite National Park. A dream realised, this Californian adventure is a must for the young at heart. 

Price: Prices from USD $1485. (Au pairer får 20% rabatt på dessa resor)
Mer info och fler resor kolla in http://www.intrepidtravel.com

Funderar starkt på att göra denna resan i juli nästa år! Jag tror inte jag kommer resa under min trettonde månad utan jag kommer få chansen att göra det under juli månad eftersom min värdfamilj ska ut och resa på egen hand. Det är min plan än så länge.. man kommer i alla fall få chansen att se enormt mycket. Det gillas!

Dagens fråga

09.31

Vilken au pair förmedligen åker du genom och vad tycker du om den?

Jag åker med Cultural Care. Vilket jag tror är den största au pair förmedlingen, även den dyraste om jag inte har fel. Jag kan väl mest bara säga positiva saker om CC. Jag har inte haft några problem med dom, och dom var jätte hjälpsamma när man hade frågor och så vidare. Au pair skolan tycker jag man ska skaffa sin egen uppfattning om och jag tycker inte den var så hemskt. Om man bortser från dom äckliga täckmattorna i rummen och dom äckliga duscharna, och maten... ingen kommentar. Men det är ju bara tre dagar och man ska inte tänka på det utan se fram emot NYC trippen man får åka på!

Fanns även ett tag då jag faktiskt tvekade (!??) lite på om jag skulle åka eller inte (funderade på språkresa också) men min kontaktperson från CC peppade mig som bara den och berättade om sitt år och sånt där, vilket fick mig att våga kasta ner min ansökan i postlådan.



...Det är jag himla glad för idag firar jag exakt 3 månader i USA. Om det går lika snabbt som det gör nu så hinner jag knappt blinka förrän jag är hemma igen. Hjäääääälp måste börja planera mina resor nu alltså...

En kaotisk morgon

08.40

Som rubriken lyder så var inte denna morgonen en av dom bästa. Jag "försov" mig med fem minuter vilket resulterade i att jag fick stressa med barnens frukost. Så klart, just idag, ville dom ha toast. Och den där "toastmaskinen" vi har just nu är så jäkla seg och tiden bokstavligt talat flög iväg. Mitt i allt började kidsen bråka om världens töntigaste grej. Inte ens värt att säga vad det handlade om.. Och S fick ett så kallat meltdown.

Första gången jag sett denna söta lillla tjej som alltid lyder få ett riktigt aggressivt utbrott. Jag blev ju så chockad att jag knappt visste vad jag skulle säga? Pappan tog i alla fall över där, (tack tack tack). Men det blev en massa skrik denna morgonen, L som inte direkt deltog i detta morgonbråk satt 7.40 i hallen som en ängel med jacka, skor, ryggsäck och med benen sprattlande. Mitt i all kaos liksom. Jag blev så glad så jag gav han värst kramen och hans lilla blyga ansikte kom fram. Charmgossen!

Nu är alla barnen lämnade och jag startar min morgon rutin med att äta frukost framför ett avsnitt av The Big Bang Theory. Ska bara njuta av lugnet först, hehe.

Ett besök från Philly


20.05

Helgen som gått får 5 av 5 toasters . Lollo flög nämligen hit från Philadelphia för att besöka Boston! Så himla kul att äntligen få träffas igen. Sist vi sågs var på Kristianstadsdagarna vid pasta vagnen och våra sista ord var "Vi ses i USA!". Sagt och gjort. Jag spenderade lördagen med Katja, Fia, Lollo och Louise inne i Downtown. Tog en tur till Boston Common park och sedan vandrade vi vidare till New Bury Street. Älskar den gatan även fast priserna är lite väl över min budget. Wera Vang, Gucci, Chanel, Giorgio Armani och mycket mer. Hehe. Fint. Den dagen jag gifter mig med en rik amerikan....

Nej skämt och sido.

På tal om något helt annat så har min bil börjat krångla. Eller ja, i lördags. Den ville dö hela tiden (fick flashbacks från den helgen då jag träffade Malin i Ronneby och hon körde sin söta lilla vita bil och den dog lite då och då). Sen ville den typ inte gå framåt och man fick typ hålla i gasen hårt för att den inte skulle dö. Panik, panik. Lät konstigt gjorde den med, och den körde inte mjukt fram utan hackade bara precis som jag hade för hög eller låg växel (vilket jag inte hade!) Men nu är den i alla fall inlämnad. Så nu har har jag ingen bil för några dagar. Känner mig redan handikappad.. Jag menar, är man redan van att ha bil här så blir det ju inte lättare. Fick i alla fall samåka med Tina till gymmet. Snällt!

Vad tycker ni om att jag tar igen bloggningen förresten?

Goodbye for now

Har ett tråkigt besked att ge er idag.

Men sorgligt nog så tror jag att jag lägger ner den här bloggen tillsvidare.

Det är jätte roligt att dela med sig utav allt som händer här men det känns som jag inte kan få ut allt jag skriver här. Antingen vill jag få med allt eller ingenting. Och ni ser, uppdateringen har varit usel. Sen får man inte så mycket respons på det man skriver. Förutom från min älskade farmor och faster och kusinerna så klart. Det känns även som det är roligare och framför allt lättare att uppdatera på facebook. Och det är det jag gör.

Så nu kommer det vara tomt här ett tag framöver.

Vem vet, jag kanske börjar skriva igen. Nästa vecka? Nästa månad? Tre månader? Ett halvår?

Vi får allt se!

RSS 2.0