En resväska istället för två

Alltså är det sant? Att man numera bara får ha med sig en stor resväska på 23 kilo istället för två stycken?! Kanske lite tidigt att oroa sig för det.. Men ändå. Jag har inga problem med det inför resan dit.. Men resan hem? Hur ska det gå?! Jag har ingen aning om hur mycket det kostar att shippa hem kläder och saker. För det har jag i alla fall planerat att göra.. Om det inte är för dyrt förstås! Någon som vet hur mycket det kan kosta? Och om det är sant att man numera bara får ha en resväska? Fast det borde egentligen bero på flygbolaget man åker med right? Nåja. Hääär oroar man sig i tid!

Jäklar många frågetecken det blev där.

Kommentarer
Emma

jag läste också det! har dock ingen aning om det verkligen är så eller inte.. Håller med dig om att dit borde det ju funka men hur ska man få hem allt?! Jag är också lite orolig för det nu och jag har inte ens hittat min familj än ;)



Läste din lista på saker du vill göra och jag vill nästan göra allt på din + lite till ;)



Det känns väldigt overkligt. Snart ska min största dröm gå i uppfyllelse! Det känns obeskrivligt härligt att det snart är dags! :D Jag har liksom suttit och läst i au pair bloggar i flera år nu och bara suttit och drömt mig bort och tänkt att det aldrig kommer bli min tur att åka iväg om du förstår vad jag menar :) men nu är det äntligen dags!:D

2010-04-06 KL. 19:07:00
URL: http://emmabjorklund.blogg.se/
malin - blivande au pair

2010 blev det en väska ;S.



Ja en 4åring med blöja låter nästan lite pinsamt, hahaha!

2010-04-06 KL. 19:35:09
URL: http://wakoo.blogg.se/
malin - blivande au pair

du får typ frakta hem det i en kartong, hört det ska vara det billigaste sättet, eller lassa på din föräldra om dom hälsa på dig osv ;D

2010-04-06 KL. 21:02:40
URL: http://wakoo.blogg.se/
venus

vilket flygbolag åker du med?



jag hittade ett inlägg här som en före-detta au pair skrivit om det där med att skicka hem kläder. hoppas det hjälper :)



http://louisesa.blogg.se/2009/february/mail-on-the-way.html#comment

2010-04-06 KL. 22:03:46
URL: http://planetenvenus.blogg.se/
mandy - au pair in Seattle

Jag har ocksa hort det dar, tror dock att man kan aka emd fler vaskor men da kostar det pengar? Det maste ju JAG kolla upp snarast ;) tolv veckor kvar, tiden har verkligen gatt skitfort! Nepp jag aker med Au Pair Care (STS)

2010-04-06 KL. 23:39:21
URL: http://mandyslife.blogg.se/
Lollo ♥

jag TROR att det beror på vilka man åker med. Men när du vet vilka du ska åka med så kolla in deras regler :D

2010-04-07 KL. 01:14:36
URL: http://lollohellobaby.blogspot.com/
Sandra

Jag har släkt i usa som varje jul skickar stora kartonger med julklappar hit. Det kostar vad det väger om man säger så. Är det mycket tunga saker så kostar det mer men är det bara kläder tex så kostar det inte lika mycket. Tror de brukar betala 50-60 dollar för en låda att skickas över. Men det är nog olika också.



Btw, jag tror det är värt att skicka hem vilket fall. Bättre det än att lämna det kvar ;) haha. Man får skicka hem med familj och vänner som kommer på besök också :) haha.

2010-04-07 KL. 09:16:45
URL: http://g0lly.blogspot.com
Nathalie

haha, förlåt men jag skrattade lite ändå. Stackare! Tur nog så har jag inte lyckats med det, än... Men ändå blir jag såå nervös, svettas och hållr på. Parkera = ångerst Haha. Och lika mkt som när man sedan ska backa ut. Borde nog backa in lite oftare, har typ inte gjort det sedan jag tog körlektioner på trafikskolan. Men det är ju också svinläskigt, för tänk om man backar på de andra bilarna liksom.



Så jaa, det är nog rätt bra att öva tror jag. I alla fall om man vet att man ska köra en stor truck. Såg bilen på en bild på deras nuvarande au pairs blogg. Den är STOOOOR! Tänk att parkera den alltså. Jag är redan nervös för det! haha

2010-04-07 KL. 13:26:54
URL: http://nathaliesbloggg.blogg.se/

Kommentera gärna inlägget här:
? Alla kommentarer granskas innan dom godkänns.
? Är du anonym/har ingen blogg så svarar jag på din fråga här i kommentarsfältet!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback