Resebuddie och askmoln

Har äntligen hittat en annan tjej som också åker från Kastrup i Köpenhamn samtidigt som mig. Nämligen Sofia! :D Det är rätt roligt för vi båda bor i Osby (det är inget stort ställe precis..) och har gått i samma skola under högstadiet. Och nu ska vi båda åka som au pairer i USA på samma datum från samma flygplats. Vad är oddsen på det egentligen?! C-r-a-z-y!

Förresten så tycker jag att det där dumma, dumma askmolnet borde försvinna. Ställer ju bara till med en jäkla massa problem. Min klasskompis skulle åkt till Lissabon nu imorgon och massor av au pairer ska åka till USA på måndag (avresor sker på måndagar nästan varje vecka under året). Men.alla.flyg.verkar.vara.inställda. Hade jag varit i den situationen, ja då vet jag inte vad jag hade gjort.

Damn you, stupid askmoln.

Kommentarer
Nathalie

Jaa, det där dumma askmolnet kan försvinna så att jag kan få komma iväg till Spanien imorgon!! ;)



Hon tackade för bilderna jag hade delat med henne på shutterfly och så frågade hon om vi kunde bestämma tid för att prata igen(skype). Men hon skrev inget om avresedatum. ;P Hoppas att vi pratar om det nästa gång för jag vill veta typ nu! ;) hihi.. Tack så jättemkt, ska försöka och se hur det går.

2010-04-16 KL. 10:49:37
URL: http://nathaliesbloggg.blogg.se/
Tinde

Asså världen är så liiiten :-)



Sv: Ååh grymt! TACK!

2010-04-16 KL. 11:37:32
URL: http://theadventuresoftinde.blogg.se/
emma widell

Marie!

Ska man gå in och bli medlem på den sidan för att kunna kolla på avnitten? Förstod inte så mycket av de. Men jag klickade runder, men de kom inte upp något avsnitt :< men får väl testa igen :p hehe.

2010-04-16 KL. 17:04:26
URL: http://ewidell.blogg.se/
emma widell

TAACK ÄN EN GÅNG :D:D:D !

2010-04-17 KL. 09:42:06
URL: http://ewidell.blogg.se/
malin - blivande au pair

TAAACCCKKK!!!! :D ja förhoppningsvis får jag det iaf (:

2010-04-17 KL. 21:32:47
URL: http://wakoo.blogg.se/
Madde

Hejhej:)Fin blogg du har! Läs gärna min blogg, skulle vara kul eftersom jag är ganska ny här, haft bloggen i ca 3 veckor och jag skriver allt inom sex, kärlek, tankar och funderingar. Och lite om min vardag såklart:)

2010-04-18 KL. 20:03:40
URL: http://madeleinebjornlund.blogg.se/
Madde

haha jaa jag håller med dig:) men det är just det som är grejen tror jag, att man ska få high school känslan:) men om du provar den så kommer du nog gilla den, den är ganska kort, och det är bra för annars hade den inte varit lika snygg:)

2010-04-18 KL. 21:07:08
URL: http://madeleinebjornlund.blogg.se/

Kommentera gärna inlägget här:
? Alla kommentarer granskas innan dom godkänns.
? Är du anonym/har ingen blogg så svarar jag på din fråga här i kommentarsfältet!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback