Visum/ambassad/au pair club

Sitter och kollar igenom alla mina tusen papper som jag fick av Cultural Care för ett tag sedan. Eh jo. Först nu slår det mig att jag faktiskt ska åka. Läskig känsla. Det känns mer verkligt nu när studenten närmar sig och jag pluggar som en galning inför allt som ska lämnas in och betygsättas.

Hur som helst! Det jag skulle skriva om var att jag pratade med Kristin på Cultural Care idag! Frågade om visumet och om den Amerikanska ambassaden. Tydligen så tar det ett tag innan jag/vi (som åker runt augusti månad) får våra papper och vår tid på ambassaden eftersom dom ska samla ihop alla Au pairer (som åker runt augusti, haha) så att vi får komma på ett möte hos dom i Stockholm, samt att vi typ... skulle gå till ambassaden samtidigt eller något sådant, jao. Om jag nu förstod det rätt. I alla fall vi skulle bli runt 50 pers som skulle samlas och träffas. KUUUL! :)

Sen har jag även funderat lite om man ska bli medlem i den där "au pair club". Vad det nu egentligen är för något. Stod att man skulle gå in på myISIC eftersom man där kan se vad för saker och affärer man kan få rabatt på osv. Kollade in sidan, men mja har man verkligen någon användning för det? Om någon som redan befinner sig i staterna läser detta. Får ni gärna berätta om ni fått någon användning för detta så kallade club kort.

ttyl.

Kommentarer
Anonym

haha, jag fick det med fel födelsedag på. ringde in för 4 månader sen, de skulle skicka ett nytt men fortfarande inte fått det. så nej, så bra är det nog inte.

2010-04-29 KL. 20:35:00
URL: http://andreaengwall.blogg.se/
Hannah

jag bor i natick nu, men min värdfamilj ska flytta till weston nästa månad. men båda ställena ligger typ en halvtimme från boston så det är helt okej!



familjen är superbra! mina värdbarn är helt underbara! hur är din blivande familj? snackar du mycket med dom? :)

2010-04-30 KL. 02:17:45
URL: http://hhni.blogg.se/
Sigrid

Ha, okej! Men det kan man ju förstå, och då kankse du till ock med får träffa ngn annan som åker samma datum, på SI får man ju fixa med ambassaden själv, vilket både är bra och dåligt! Bra eftersom man kan ta det när man känner för det, dåligt vet jag faktiskt inte ;P höhö :)



Asså jag är typ megaaaaglad att det är "snart" vi ska åka! typ ingen tid kvar ju! Liksom först studenten, för dig, och sen sommaren som kommer gå super snabbt och sen åker man ju! Gaalet bra vi kommer ha det!

2010-04-30 KL. 10:42:19
URL: http://sigridiusa.blogg.se/
malin

hon är GAAALET läskig :P hon kanske åker till sverige snart och slå mig ?;D

2010-05-01 KL. 08:52:25
URL: http://wakoo.blogg.se/
Caroline Lundström

marie, jag tog det, man kan tydligen få ganska bra rabatter och jag vet inte om det är detta som gåller 10 % på flyg när man åker inom USA?...



kanske värt att göra det när du ändå bor såpass nära boston city. =)

2010-05-01 KL. 12:55:48
URL: http://carolineinusa.blogg.se/
Tinde

Vad kostar det? flighter, six flags, target, det verkar ju inte vara helt feeel hehe

2010-05-01 KL. 14:45:58
URL: http://theadventuresoftinde.blogg.se/
Tinde

Jo det kommer jag lätt köpa :) 300 kr är ju ingenting, även om man inte kommer utnyttja det så är det ju ändå skitsamma typ..

2010-05-01 KL. 15:42:12
URL: http://theadventuresoftinde.blogg.se/
malin

haha i know! så jävla kul kille :P

2010-05-01 KL. 16:19:34
URL: http://wakoo.blogg.se/
Emma

visst gör den?! :D Hoppas bara de gillar mig nu!

2010-05-01 KL. 17:34:33
URL: http://emmabjorklund.blogg.se/
marieke

jag har också funderat på dedär med aupair club... Men vad jag fattat som får man inte sådär jätteanvändning fört.. dont know :P

2010-05-02 KL. 09:04:31
URL: http://maarieke.blogg.se/
Lollo

jag frågade om cluben och det är typ ingen som riktigt använder det :P

2010-05-02 KL. 14:22:17
URL: http://lollohellobaby.blogspot.com/

Kommentera gärna inlägget här:
? Alla kommentarer granskas innan dom godkänns.
? Är du anonym/har ingen blogg så svarar jag på din fråga här i kommentarsfältet!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback