1 augusti

Jag åker denna månaden!

Har börjat fundera på vad jag mer ska läsa för kurser på college för att uppfylla mina 6 credits. Det är i alla fall spikat att jag ska gå den där weekendkursen, där man läser om historia och politik osv. Sen åker man på studiebesök till bl.a Niagarafallen och Vita huset i Washington D.C. Då är 3 credits avklarade.

Så för att upfylla dom 3 andra har jag börjat fundera på att läsa franska igen. Jag gjorde det innan, för 100 år sedan. Men allt är ju som bortblåst. Så jag tror det blir så, om jag nu hittar någon bra, och billig kurs (inte harvard). Men det tar jag när jag kommer dit, har trots allt ett år på mig. Haha. Men det är väl en bra plan?

Känns som jag fortfarande har 1000 saker att fixa innan jag åker. Imorgon skickar jag in mitt internationella körkort. Sen MÅSTE jag köpa en adapter, så en runda till Clas Ohlssons får det bli! Och så måste jag säga upp mitt bredband, jag är trög som inte kommit på det förrän nu. Jaaaaja. Och växla mer pengar till dollar. Klippa mig. Bestämma ett datum när folk ska komma (fredagen den 13 blir det nog). Plugga körkortsteori. osv osv osv. Jag bara längtar tills jag sitter på planet för jag är både rastlös och stressad på samma gång. Sjuk känsla.

Börjar med det roligaste..


Kommentarer
Veronika

Jag tänkte oxå ta en sån där helgkurs med studiebesök, fast jag hittade en där man pluggar på Manhattan tre söndagar i oktober, sen blir det studiebesök i Boston i november, och för det skulle man få 4,5 credits...Vart hittade du din kurs, och i vilken stad går den? det kanske är två helt olika kurser..? Jag tror min hette learning across america.

2010-08-01 KL. 17:56:40
URL: http://veronikamariagabriella.blogg.se/
Veronika

ok, aa vi bor ju ändå ca 4 timmar ifrån varandra så det är nog inte samma kurs! men det blir förmodligen ett besök i boston för min del iaf!



jaså vad bra, glad I could help! :) bara o börja packa nu då!

2010-08-01 KL. 18:07:43
URL: http://veronikamariagabriella.blogg.se/
malin

sjukt med såna drömmar! haha

2010-08-02 KL. 16:33:05
URL: http://wakoo.blogg.se/
Louise

ja jag vet att det kan vara kul att läsa sen, men jag tänkte kankse skriva vanlig dagok, old style :P Fick några snygga anteckningsböcker av en kompis som jag bara måste använda :P Har funderat på det där med lösenord också, men jag vet inte. Hmm, får se hur det blir :)

2010-08-04 KL. 15:21:00
URL: http://louisehelen.blogg.se/
Louise

jaa :P Tack :) Jag gillar ju att blogga egentligen :P vi får se..

2010-08-04 KL. 15:28:10
URL: http://louisehelen.blogg.se/
Jennifer

den ÄR slaktad! ;)

2010-08-04 KL. 19:06:36
URL: http://wilserinskan.blogg.se/
malin

I know, om du är snäll kan du få låna ;)

2010-08-04 KL. 20:45:51
URL: http://wakoo.blogg.se/

Kommentera gärna inlägget här:
? Alla kommentarer granskas innan dom godkänns.
? Är du anonym/har ingen blogg så svarar jag på din fråga här i kommentarsfältet!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback