Besök från NJ - lördag

Vilken helg, den har passerat fort som attan. Känns som jag spenderat mesta tiden utomhus eller inne i Boston, vilket jag i och för sig har nu när jag tänker efter. Så idag är jag hes och snorig. Men det var det värt. För Sofia har varit här på besök. Jättemysigt!

Mötte upp SofiaLogan Airport runt halv 10. Jag hade ingen som helst aning om hur man tog sig till flygplatsen. Hoppade på den blåa linjen som skulle ta mig till "airport" och hoppades på det bästa. Sedan fanns det "shuttle" bussar som man fick hoppa på som skulle ta mig till dom olika terminalerna. Saken var bara den att jag inte hade en aning om vilken terminal Sofia var på, visste inte ens vilket flygbolag hon åkte med. Så jag gissade och hoppade av vid terminal A och fick slå henne en pling. Visade sig att hon var på terminal B så jag fick gå en lite runda inne i flygplatsen. Sedan efter en massa spring fram och tillbaka med Sofia i luren så såg vid varandra vid rulltrapporna och det blev kramkalas! Förvånad över att allt gick så smidigt. 

För er som inte vet så var jag och Sofia på au pair skolan tillsammans. Vi både kommer från Osby och hade följe tillsammans ner till Kastrup så det var underbart att få träffa henne igen efter snart fyra månader! Begav oss direkt till SWEA julmarkand. Dock var jag inte riktigt säker på vart den exakt låg. Men vi kom dit i alla fall, fastän vi hade tagit världens längsta omväg. Helt onödigt. Var helt lyrisk när jag kom in i lokalen. Jag hörde svenska bakom mig, svensk mat, svenska saker. Åt våfflor och julmust. Fick prata svenska. Köpte lussebullar och marabouchoklad. Träffade en massa folk som man inte träffat på länge. Såg ett lucia tåg som var jättefint.




Lite bilder från marknaden. Mysig julstämning!



Sedan så tog vi en tripp in till downtown, här har vi Boston Common park,
och därefter begav vi oss till Quincy Market.



Quincy Market



Borders (bokaffär).

Efter det blev det middag på cheescake factory med ett gäng svenska tjejer (var det inte jag som skulle sluta äta där?)
och sedan hem och kränga choklad.

Kommentarer
Vico

Whoa, ingen liten gran det! Gud vad fin O.O

Du borde förresten ta en sväng in på min blogg. HAHAHA, designen är som när du lämnade den!! xD Förvånande?? Meeeen, fokusera på det senaste inlägget istället. ;) (jag har nog uppdaterat innan du läser detta..men du hittar säkert!)

2010-12-07 KL. 09:23:52
URL: http://wannawordplay.blogg.se/
José

WOW vilken tjusig gran!!!! Roligt att se dina fina foton och höra att du haft det kul med Sofia!!

Julmarknaden verkade helmysig,med många svenska godsaker. Månntro att du frossade!!!!

Och härligt att ni oxå har vinterväder. Fattar du att det ät jul om 2 veckor????

Ha det bra! Kramar!!!

2010-12-09 KL. 00:50:59

Kommentera gärna inlägget här:
? Alla kommentarer granskas innan dom godkänns.
? Är du anonym/har ingen blogg så svarar jag på din fråga här i kommentarsfältet!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback