Den där videon ja..

Nu vill jag banne mig att något ska hända! I förrgår kväll så testade jag att spela in en video. Den blev rätt bra men mitt i allt tappade jag bort mig, så nu måste jag göra om den. Haha wonderful... Tänkte ge det en till chans senare ikväll och jag ska inte ge mig förrän den är klar! Så länge som jag skjutit upp den.. Vill ju ha en match nu! Och det är faktiskt svårare än vad man tror att prata in i en kamera. Men många värdfamiljer väljer bara au pairer som har en video. Så det är bara att bita ihop!

Blir sjukligt avis när jag läser på facebook om folk som fått en match redan dagen efter. Åhhh jag vill också... Jag hoppas bara att jag inte är en av dom som får vänta i flera månader innan jag får en match. Jag kommer dö av otålighet.

Kan inte tiden gå? :)

Kommentarer
malin - blivande au pair

förstod att du menade matchningen ;D Men ja, vi är på G, det är sant! haha .. men ja min ansökan lär inte ens bli skickad från SI förens nästa vecka "/

2010-02-26 KL. 14:32:50
URL: http://wakoo.blogg.se/
sigrid

Oh, det är såå jobbigt att vänta på matchningar! Men åker du med CC får man ju hjälp av dom att matcha med SI så väljer ju familjerna själv, det kan vara liiite jobbigt!

2010-02-26 KL. 19:27:55
URL: http://sigridiusa.blogg.se/
Sara - blivande au pair

jag ska också göra en video, det blir nog lättare att hitta en familj + att man kanske kan få hamna på en "plats" som man vill till, typ som jag sa innan, jag vill ju till Kalifornien. Hur går det med din video? :)

2010-02-26 KL. 19:35:33
URL: http://sarasweden.blogg.se/
Nathalie - blivande au pair

tjo!

Fick antagningsbrevet från cultura care med inloggningsuppgifter och allt. Blev pirrig av lyckorus i hela kroppen, iih. Så nu funderar jag också på den där videon, hur har du tänkt dig din? uplägg och så? Har aldrig gjort en video själv innan så det blir spännande ;)

Ha det toppen och lycka till med allt!

2010-02-26 KL. 21:41:27
URL: http://nathaliesbloggg.blogg.se/
malin - blivande au pair

haha ja man kan ju hoppas veckorna bara flyyyger fram nu :D hur har det gått för dig då?

2010-02-27 KL. 00:09:52
URL: http://wakoo.blogg.se/
malin - blivande au pair

den EVIGA väntan! hahah :P ja men au pair video var FAN inte lätt :S tror jag gjorde 272828 omtagningar eller nåt, men det är bara till att leeeeeee! (; haha

2010-02-27 KL. 00:45:51
URL: http://wakoo.blogg.se/
Sigrid

Tjo, så är det! Men ack, det brukar släppa efter ett tag.. tro mig nästan inget hände under två veckor för mig skiiitdrygt!

2010-02-27 KL. 08:27:13
URL: http://sigridiusa.blogg.se/
Nathalie, blivande au pair.

Mitt preliminnära avresedatum är den 2 augusti. :) Men vissa påstår att det ofta kan ta längre tid ju, men i slutet av augusti vore perfekt för mig annars. Men får se hur det blir, spännande! När har du ditt preliminära avresedatum ?



Ja, jag funderade också på att göra något roligt av videon, har bara inte kommit på vad än. Funderar på att kanske sjunga någon sång eller något, ha lite bilder med och så självklart berätta om varför jag vill vara au pair och sådär som du sa. Får hoppas att det går bra för oss båda! :)

2010-02-27 KL. 09:05:57
URL: http://nathaliesbloggg.blogg.se/
Nathalie

Haha ingen fara, lätt att missa vissa detaljer ibland. ÅH, ska du !? vad kul :D ska åka från Göteborg, ligger närmarst Nässjö. Vart ska du åka ifrån?

2010-02-27 KL. 15:24:11
URL: http://nathaliesbloggg.blogg.se/
Sigrid

Ja, såå bra, iofs skulle jag inte tack nej till en Seattle familj eller san fransisco familj, men jaa, vafan får väl vara glad för det man får ^^

2010-02-27 KL. 16:52:00
URL: http://sigridiusa.blogg.se/
Emilie

Hej.

Vad roligt att du hoppas vara iväg i augusti. Samma för mig. Så har du hela sommaren på dig att förbereda dig och så :)

Vad kul att du tar studenten snart!! Tiden kommer nog gå supersnabbt :) Redan mars.



Vilken stat skulle du helst vilja vara i? Jag tror jag kommer bo i ett studentrum, pallar inte med värdfamilj i ett helt år. Lite annorlunda som au pair eftersom man matchar, men jag har lite erfarenhet av att bli TILLDELAD en familj. Så nej tack :P Plus att man kommer nog eleverna närmare om man bor med dem :) Jag tänkte vara Au Pair men ändrade mig när jag insåg att college var mer mig. Varför vill du åka som au pair? :)



Ha det så bra!

2010-02-28 KL. 10:43:58
URL: http://plajnis.blogg.se/
Nathalie

Ja, men eller hur. Skulle vara hur kul som helst ju :)

2010-02-28 KL. 16:34:19
URL: http://nathaliesbloggg.blogg.se/

Kommentera gärna inlägget här:
? Alla kommentarer granskas innan dom godkänns.
? Är du anonym/har ingen blogg så svarar jag på din fråga här i kommentarsfältet!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback