1 Juli



Jaha, då var vi redan i Juli.
Nu kan jag säga att jag åker nästa månad. Nästa månad... Jag börjar bli äckligt nervös, men samtidigt dör jag nästan av längtan! Det är jobbigt att må så här, aaah.Har i alla fall börjat fixa alla presenter till min kära värdfamilj. Vad jag hittat på till dom kommer ni säkert få se i ett senare inlägg, fast det är inget märkvärdigt. Borde även börja planera min avskedsfest. Hur sjukt är inte det?

Hur är det med er andra som ska åka snart?

Nervösa? Börjat packa? Köpt presenter?
Fixat visum? Pratat med värdfamiljerna?

Jag vill höra! :D


Kommentarer
Lollo ♥

Jag har bara två saker kvar att fixa i present väg. Ett smycke från Snö.. har inte bestäm vad och ett sett tuschpennor som är sptsiga, haha. Sen är jag i princip färdig.... bara packa och säga hejdå...

2010-07-01 KL. 14:18:09
URL: http://lollohellobaby.blogspot.com/
Tinde

typ konstig magkänsla när jag tänker på att jag ska åka. sedan för det mesta så glömmer jag det. jag kommer liksom tillbaka.. men kan nästan börja gråta ibland när jag ser bilder som jag vet jag kommer börja gråta av där borta... nä usch... blödig var ordet.

2010-07-02 KL. 01:25:51
URL: http://tindes.se
Nicole Sjövall

Det är sjukt jag åker den 9 augusti, tiden har gått så snabbt och det känns inte verkligt att man ska åka. Har läst au pair bloggar sen typ 1 år tbx och har läst din sen du typ började och nu börjar all längtan bli verklig och snart är det dags att börja skriva packningslista och fixa presenter unreal!!!

2010-07-02 KL. 08:11:38
URL: http://nicsjovall.blogg.se/
sigrid

Tiden kommer att rinna iväg :) Det är ju sommar och dagarna går ju extra snabbt då känns det som i alla fall :)



Själv är jag ganska otålig och vill komma iväg nunununu, men jag vill gärna stanna hemma också.. splittad, japp :)

2010-07-02 KL. 08:34:33
URL: http://sigridiusa.blogg.se/
Lollo

Jag är faktiskt färdig med det mesta, fast har ju inte packat än. Men det kommer jag nog inte göra förrän 1-2 veckor innan.

Men lite nervös börjar man bli, man börjar inse hur lite tid man har kvar i Sverige.

Hur känns det för dig nu då? :)

2010-07-04 KL. 10:37:42
URL: http://sundaay.blogg.se/
3s

Dude! I mitt senaste inlägg "fem sanningar" har jag nästan utmanat dig, eller vad man ska säga... Göre om du vill! {: Kram!

2010-07-05 KL. 15:17:05
URL: http://abrighterday.blogg.se/
Leia ♥

Vart ska du?

2010-07-05 KL. 16:33:54
URL: http://leiabloggar.blogg.se/
Skrämmelie

Hittade din blogg av en slump och tänkte bara säga att jag var au-pair i Boston (för länge sen) och det var faktastiskt. Boston är en skittrevlig stad, i storlek med Stockhokm ungefär. Jag älskade min tid och hade en jättebra familj, jag har fortfarande kontakt med mamman. Och.. det gör inget om du inte packar allt allt allt. Du kommer shoppa så himla mycket där ändå ;-) Ett tips. Om du tänkte köpa nån present till barnen/familjen, och de har haft au-pairer förut.. Ta inte nån typiskt svensk turistsak. Jag köpte en "Sverigeskål" från Orrefors och min familj hade till slut tre såna. Och två pippidockor...

2010-07-07 KL. 09:43:47
URL: http://skrammelie.blogspot.com
Elin

Jag är inte klar med någonting typ .. :O Ska till ambassaden nästa vecka, och presenter måste jag införskaffa också! HJÄLP! Men jag har läget under kontroll, jag kan inte göra så mycket mer ändå :) Väntar på olika papper osv..



Jag är väldigt nervös. Har separationsångest från pojkvännen också. Gråter hela tiden och blir typ sur för minsta lilla sak. Men jag lääängtar tills jag åker iväg :D Inte lätt att hålla koll på sina känslor just nu!

2010-07-07 KL. 18:15:07
URL: http://aupairelin.blogg.se/
Nathalie- Blivande au pair

självklart bruttan! ;D Jag har en massa förberedelser kvar känner jag :S Men ska börja ta tag i allt nu, packning och sånt. Ska nog skriva en packlista... hm.. ja och köpa ett sådant där TSA lås hehe... Ska nog snacka med värdfamiljen på tisdag.. :)

2010-07-08 KL. 21:17:03
URL: http://nathaliesbloggg.blogg.se/

Kommentera gärna inlägget här:
? Alla kommentarer granskas innan dom godkänns.
? Är du anonym/har ingen blogg så svarar jag på din fråga här i kommentarsfältet!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback