Fem sanningar

Therese (kolla in hennes blogg) utmanar mig, eller hur man ska säga. Så why not! ;)
Här är fem sanningar om mig. Eftersom detta är en au pair blogg så försökte jag få allt handla om det.

1. Jag ville från början hamna i California som alla andra, men sedan blev jag helt besatt av New York. Men jag är jätte glad att det är Boston som jag ska till, verkar vara en grym stad! Så ni som ska åka snart, försök vara öppna för andra städer och delstater. Dom andra ställena kan man åka på semester till.



2. Jag är rädd att mina vänner ska glömma bort mig under året. Denna är nog värst...

3. Jag är rädd för att misslyckas med mitt år där borta. Med det menar jag att jag absolut inte vill åka hem pga hemlängtan eller något sådant. Jag ska stanna där i minst ett år och jag vägrar sätta min fot i svensk mark förrän i September 2011.

4. Jag har skrivit värsta listan på saker jag ska se och göra i USA. Den får ni kanske se nån dag.

5. Jag valde att åka iväg som au pair för att jag vill lära mig flytande engelska, bli mer självständig, modigare och för att skaffa fler erfarenheter. Denna listan kan göras lång...

Nån mer som känner sig manad och vill berätta fem sanningar om sig själv?

Kommentarer
Leia ♥

Hoppas du kommer att trivas! :)

2010-07-05 KL. 17:46:55
URL: http://leiabloggar.blogg.se/
3s

Om värdfamiljen är så fantastiskt bra som den verkar (enligt din beskrivning i alla fall) så kommer du att ha världens bästaste år!



Och jag tror knappast att dina vänner kommer att glömma bort dig - de kommer snarare kolla din blogg stup i kvarten bara för att se om det finns några nya uppdateringar! (-: (det tar ju ändå oftast en stund innan inläggen kommer in på bloglovin...)

2010-07-05 KL. 19:13:04
URL: http://abrighterday.blogg.se/
Sigrid

Jag känner mig manad - Den kommer när jag är i USA!



Visst känns det som det var igår man fick sion värdfamilj, men helt plötsligt ska man åka! Wiiho, uppdateringarna kommer väl till helgen ;P

2010-07-05 KL. 19:29:31
URL: http://sigridiusa.blogg.se/
Lollo ♥

nej, dina räcker, haha. Men vad som är bra med detta egentligen är att man får se vilka osm är ens riktiga vänner :)



sv: I'm SOOO READYYYY :D 21 dagar idag... är så pepp och nervös, haha

2010-07-05 KL. 20:35:20
URL: http://lollohellobaby.blogspot.com/
Jennifer

Jag har hört att Boston är det nya heta så jag tror att du gör helt rätt i att vara där!;) dessutom så tror jag att det är bättre att gå efter personkemin med familjen än läget eftersom det trots allt är dom du kommer umgås med mest.

Angående det här med att ens vänner ska glömma bort en...det var min största rädsla också när jag skulle till London, men du, det funkar ändå!:) Facebook och bloggen är en bra grej att hålla kontakten på och det finns billiga sätt att ringa hem på om det kniper. Man hörs kanske inte lika ofta men det funkar bara man hör av sig och anstränger sig lite för att inte tappa allt hemma.

Jag tror du kommer få sjukt roligt där!!!

2010-07-05 KL. 22:07:57
URL: http://wilserinskan.blogg.se/
Tinde

åh sån här ska jag också ghöra. blir lite kopia av din tror jag ;)

2010-07-06 KL. 23:28:53
URL: http://tindes.se
Emilie

Du får nog ett superbra år, tror inte vännerna glömmer dig, det krävs nog mer än att flytta ett år för att något sånt ska hända :)

2010-07-07 KL. 11:37:49
URL: http://onceuponatimee.blogg.se/
sara

Jag ska iallafall inte glömma dig:( Vi ska snacka varje dag!!!!!!!11111111 puss

2010-07-07 KL. 19:07:11
URL: http://slarsdotter.blogg.se/
Emilie

Känns som jag säger det till varannan person nu men det får bli så: varesig man åker som au pair eller stannar hemma kommer man förlora, behålla och skaffa nya vänner. Det händer alla under hela ens liv. Vissa vänner hänger kvar tills du är gammal, vissa bara något år. Att stanna hemma kommer inte garanterat rädda en vänskap. Och att åka ifrån ett år kan ibland förstärka en vänskap med någon. Ibland kanske någon du minst trott. och alla du kommer träffa! Tänk! Har gått hemma ett helt år och strukit två personer från min vänskapslista på grund av att vi växt ifrån varandra. Och BÅDA var hemma i lilla Sverige. Sånt händer vart man än är. Men skypa på och förutsätt inget förrän det händer (eller inte händer) :)



Jag håller på med lö visum nu, åker om 50 dagar. AAH. Vill vill vill :) Men det går rätt bra, saker och ting börjar gå upp för mig nu. Hur går det för dig och med ditt visum?



2010-07-08 KL. 23:44:13
URL: http://onceuponatimee.blogg.se/
malin

klart du orka ;)

2010-07-09 KL. 01:42:22
URL: http://wakoo.blogg.se/
Jennifer

Eller hur!? Ernst is the shit! så himla jobbigt att vänta en vecka till nästa gång, särskilt nu när det är ett stort projekt som de fortsätter på. Det kommer bli ett sjukt glassigt hus...Hehehe ja den där Mackan är ju inte fel ;)

2010-07-09 KL. 12:49:35
URL: http://wilserinskan.blogg.se/
Skrämmelie

Jag tog hand om två barn, två tjejer. Den ena var 1,5 och andra hade just fyllt 3 när jag kom. Sen på sommaren tog jag OCKSÅ hand om deras lilla kusin som var 5 månader.. det var lite jobbigt faktiskt. Inget kunde jag göra på dagarna mer än att hänga på baksidan av huset! Man kan ju inte åka typ och bada själv med tre småbarn... Men det var valfritt och jag fick lika mycket betalt av hans föräldrar som av min familj för att ta hand om honom. Jag hade kunnat säga nej, men jag ville ha pengarna :-)

Hoppas du kommer till en bra familj! Lycka till.

2010-07-10 KL. 12:38:10
URL: http://skrammelie.blogspot.com
Jennifer

awww tack! du är så gullig! <3 hoppas du har det nice i Halmstad!!

2010-07-10 KL. 22:15:04
URL: http://wilserinskan.blogg.se/
Cecilia

som om nån skulle glömma dig rolle!

2010-07-11 KL. 19:00:02
URL: http://carpet.blogg.se/
Jennifer

Liemannen?! på allvar? när jag var aupair såg vi på fairly god parents och sponge bob men har förstått att där är massa skit! tycker det är synd att barnen idag inte får samma kvalité (i mitt tycke o nu låter jag ANCIENT!hahaha) som vi hade i våra barnböcker. En barnbok som jag skulle analysera till en av mina kurser innehöll svårdomar!!!och den riktade sig till lågstadiebarn och yngre. Helt sjukt!

2010-07-11 KL. 23:16:50
URL: http://wilserinskan.blogg.se/
Sofia

Svar: Smart idé, jag ska göra det imorgon. Eller snart rättare sagt, jag ska skjussa gammla au pairen till flygplatsen. Så jag kan ju inte åka dit med fläckar i ansiktet. :P Tack för tipset!

2010-07-13 KL. 04:21:25
URL: http://sofiaaupair.blogg.se/
Nathalie- Blivande au pair

Ja, eller hur, grymt bra idé, tror det uppskatytas! :)

2010-07-13 KL. 23:04:38
URL: http://myaupairdiary.blogg.se/

Kommentera gärna inlägget här:
? Alla kommentarer granskas innan dom godkänns.
? Är du anonym/har ingen blogg så svarar jag på din fråga här i kommentarsfältet!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback