Resfeber

Jag har två helger kvar i Sverige. Blev enormt chockad när jag såg det i kalendern precis. Sen börjar jag även få resfeber. Det är jättejobbigt, verkligen. Jag börjar bli orolig. Tänk så är det inte som jag trodde? Tänk så vill jag inte vara kvar? Tänk så hamnar jag i rematch? Tänk så åker jag hem efter en månad? Tänk så händer något jättehemskt här hemma? Positiva tankar, positiva tankar. Nej det är inte alltid så lätt. Har dock inte fått någon direkt ångest ännu. Men den kommer nog snart. Jag bara väntar på den.

Har förresten börjat drömma om att jag packar ner grejer i mina väskor och sakerna tar aldrig slut. Väskan går knappt att stänga och det blir tungt och allt det där, jag får smått panik också. Antar att det är på grund av att jag är så extremt förväntansfull och att USA finns i mitt huvud 24/7. Blir i alla fall glad av tanken att jag snart kommer träffa några av mina Boston kompisar!

Sofia, som kommer bo typ 20 minuter ifrån mig, hur kan man sakna någon man aldrig träffat?
Tina, min tyska vän som jag mailat med sen i februari. Vi har redan stora saker planerade. Våra värdbarn är bra kompisar och hon bor med gångavstånd ifrån mig. Hon kommer en vecka före mig.
Elin, som kommer åka till Boston SAMTIDIGT som mig. Hon åker också den 16onde och vi åker samma buss till Boston! Elin, jag kommer hålla din hand hela vägen och jag ska försöka att inte spy av nervositet när vi ska möta våra världfamiljer. Bara så du vet. :)


Soon, soon, very soon! :)

Kommentarer
erica

usch, jag hade varit jätte nervös! men det är tur att du redan har lite vänner i förväg! tänk om man inte hade någon, hade haft lite smått panik då.. jag har redan börjat snacka med en tjej som ska dit samtidigt som mig haha , lite tidigt men då lär vi känna varandra :D kram

2010-07-31 KL. 16:19:22
URL: http://ericasfashion.se
erica

ja precis :D

ja det hoppas jag verkligen! :D

ha en bra dag , kram

2010-07-31 KL. 16:55:03
URL: http://ericasfashion.se
malin

hahah kul med råttor ju!! FYFAN så äcklig det ashålet vaaar :'(!!!



this month baby

2010-07-31 KL. 22:30:44
URL: http://wakoo.blogg.se/
tyraelvira.blogg.se

det är photobooothis!! asså sorry för att jag inte svarade på msn :( jag har också resfeber! och det är ändå ett halvår till jag ska åka.... galet :( vi får snacka på msn imorgon eller nått!!!

2010-08-01 KL. 00:59:59
URL: http://tyraelvira.blogg.se/
malin

JAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!

2010-08-01 KL. 09:59:41
URL: http://wakoo.blogg.se/
Andréa

åhee snuttan! Jag insåg nyss att jag har en månad kvar i sverige :s Så jäkla galet!! Var har tiden tagit vägen? Sjukt kul att jag fick träffa dig igen innan vi åker iallafall. Jag är också dönervös, men vi kommer klara detta! Ihhee <3!

2010-08-01 KL. 16:46:25
URL: http://bloondii.blogg.se/
Elin

Det är lugnt :) Jag kan torka dina spyor och hålla dej i handen, man ställer väl upp för varandra, right? :) WIE, TVÅ VECKOR KVAR !!

2010-08-02 KL. 19:56:47
URL: http://aupairelin.blogg.se/
Nathalie

Boston ser sååå fint ut! D'är kommer du trivas, jag med när jag kommer dit. Det känner jag på mig. ;)

2010-08-03 KL. 00:11:15
URL: http://myaupairdiary.blogg.se/
Monika

hur tog du kontakt med din tyska vän? :O

måste också hitta någon som kmr bo nära mig!

2010-08-08 KL. 21:59:40
URL: http://[email protected]
marie

Monika: Min värdmamma gav hennes mail till mig, eftersom våra värdbarn leker med varandra ibland ;D sen är vi i samma LCC grupp också, så min LCC hade mailat hennes mail till mig där också :D Fråga din värdmamma eller LCC :D Eller fråga på Cultural Care au pair på facebook, i dom olika länderna :)

2010-08-08 KL. 22:04:37
URL: http://lifeintheusa.blogg.se/

Kommentera gärna inlägget här:
? Alla kommentarer granskas innan dom godkänns.
? Är du anonym/har ingen blogg så svarar jag på din fråga här i kommentarsfältet!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback