16 augusti!

Nu har min hostmom äntligen mailat ett datum som passade dom! Den 16 augusti åker jag alltså till usa från kastrup i köpenhamn. WOHOOO. Det var det datumet som jag skrev på min ansökan, men sen tyckte hon på CC att jag skulle ändra till den 2 augusti eftersom det är större chans att jag kom iväg den 16. Sedär, rätt hade hon. Lite dumt bara att jag blivit helt inställd på den 2 augusti, ooooh well. Det första jag gör imorgon är att ringa CC och berätta detta. Hohoho spännande. ÄNTLIGEN har jag ett datum! Nu hoppas jag att någon av mina au pair buddies också kommer åka den 16.. hehehehe. Ifall ni ska så säg till på direkten!


Kommentarer
Lollo

Aah men vad bra! Så skönt att få ett datum! Och tänk att det blev favoritdatumet också ;) Det fick jag med, 19 april hade jag hoppats hela tiden på att få åka. Åh sugen jag blev på den där boken du skrev om också. Men den finns tydligen inte på biblioteket här, och jag hittar ingen sida på nätet där man kan köpa den heller..! Ah vad störande!

2010-03-25 KL. 20:50:47
URL: http://lizinamerica.blogg.se/
Nathalie

ÅH, sååå kul att du har ett datum nu ju! Nu hoppas jag ju nästan också på det datumnet, haha ;) menmen får se vad som händer. cirkus en och en halv timme kvar nu till skype, fy vad nervöst när man tänker på det!

2010-03-25 KL. 21:27:56
URL: http://nathaliesbloggg.blogg.se/
line

re: åh, tack :D

2010-03-25 KL. 22:00:16
URL: http://haughtyandhardcore.blogg.se/
Lollo

Nää, det är en bit bort det... Så det blir nog tyvärr inget. Hittade däremot i biblioteksdatabasen något som hette Au pair-handboken, kanske ska låna hem den och kika vad det är? Jo du tror rätt, Amerikanerna är jättetråkig att bara sitta och läsa. Men det är ändå bra information, sånt som kan vara vettigt att veta och man ser lite skillnader och sådär. Även om jag tycker det är vettigt så, så säger jag ju inte att det är en jättebra bok eller ngt av det bättre jag läst :P Finns liksom en tant i den där boken som tycker att sex innan äktenskapet är lika hemskt som att använda droger..!

2010-03-25 KL. 23:30:04
URL: http://lizinamerica.blogg.se/
Sara - the world is my playground

åååh, vad roligt gumman!! :D:D

hoppas att jag hittar den perfekta familjen snart så jag också åker samtidigt som du!!! :D

2010-03-27 KL. 00:37:40
URL: http://sarasweden.blogg.se/
Lollo ♥

så sa dom till mig med angående mitt avresedatum. men det blev inte den 2 augusti iaf ._.

2010-03-27 KL. 13:15:59
URL: http://lollohellobaby.blogspot.com/

Kommentera gärna inlägget här:
? Alla kommentarer granskas innan dom godkänns.
? Är du anonym/har ingen blogg så svarar jag på din fråga här i kommentarsfältet!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback