Prepare for your year

CC hade tydligen svarat på min fråga på facebook, så nu har dom skickat en ny faktura till mig som stämmer. Alltså kan jag vara lugn igen. Fick även hem ett brev med liten bok och lite papper med info om visum och annat. Ska kolla igenom det nogare ikväll.



Sen var det även papper som föräldrarna ska ha. Typ hur dom ska reagera om jag får hemlängtan osv. Blev lite skraj där. Jag är verkligen l-i-v-r-ä-d-d för hemlängtan. Men Andréa sa att man ska försöka ha saker att se fram emot, då är det inte lika jobbigt. Och jag kan verkligen tänka mig att det hjälper..

Kommentarer
Lollo ♥

DET har jag fått, inget annat :( .. fy vad mysko hmhm

2010-03-30 KL. 21:52:28
URL: http://lollohellobaby.blogspot.com/
rasmus.

ja, hemskt som fan :(

2010-03-31 KL. 00:23:27
URL: http://taxitax.blogspot.com
Nathalie

Yeay! Det får vi allt göra! ;) Så att du kan visa mig Bostons bästa shoppinggator !! ;) Jaa, hoppas verkligen på att det här är rätt nu! Men det känns bra än så länge i alla fall. :)



Jag är också sketrädd för att få hemlämgtan... :/ Kommer ju säkerligen att komma i perioder. Men antar att man helt enkelt får stå ut då och försöka göra något åt saken..

2010-03-31 KL. 08:32:52
URL: http://nathaliesbloggg.blogg.se/
Nathalie

Jaa, precis! :) Det är ju en himla rolig grej! :D Behöver ju inte vara så mkt egentligen. Funderar på att gå omkring och fota Nässjö lite, huset m.m så de får se hur jag bor och så.. :) hann inte du heller göra videon sen ? Minns bara att du höll på med en men hörde aldrig om du hann ladda upp den eller inte..

2010-03-31 KL. 19:37:05
URL: http://nathaliesbloggg.blogg.se/
sigrid

Ja, men vad kul! Att ha ngn att hälsa på och sånt när man är där bort. Dock har jag bara typ min pappas hostfamily som vi har lite kontakt med och innan min faster och farbror, men annars får jag väl hälsa på dem - det hade iofs varit kul eftersom jag inte sett dem på längré ;P

2010-04-01 KL. 07:35:09
URL: http://sigridiusa.blogg.se/

Kommentera gärna inlägget här:
? Alla kommentarer granskas innan dom godkänns.
? Är du anonym/har ingen blogg så svarar jag på din fråga här i kommentarsfältet!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback