English!

Okej, så en gång för längesen ville någon att jag skulle lägga upp en video när jag pratar engelska. Så here you go, haha... Här har ni 6 minuter när jag och Tina pratar om ointressanta saker i bilen. Hahaha, var inte för elaka nu ok? 

Just ja, så om ni inte fattar vem jag är så är det jag som säger "SO WE JUST HAD A SNOWSTOOOOORM".

Kommentarer
Jennifer

snyggt! :)

2011-01-24 KL. 00:02:25
URL: http://wilserinskan.blogg.se/
sara

HEHEHHEHEHE, man hör att de är tyskar(?)

2011-01-24 KL. 10:27:40
URL: http://slarsdotter.blogg.se/
Therese

Hejsan!



Jag har just påbörjat min ansökan om att bli au pair i usa men jag har fastnat med mitt personliga brev. Har du något tips på hur man skriver ett så bra som möjligt och vad man ska ha med? Ha det bra kram Therese!

2011-01-24 KL. 21:57:59
URL: http://tessanla.blogg.se/
filippa

Hej ! Åh,ja mycket riktigt jag jobbar på Oslo Flygplats , för ett företag som har markarbetet för Norwegian airline, KLM och AirFrance bland andra, så jag är den som står i gaten och ropar ut och har hand om boardingen :) gillar du flygplan eller vad är grejen ?:D



KRAM

2011-01-27 KL. 00:21:20
URL: http://flippa.blogg.se/
filippa

Åh vill du? va kul! jag fick jobbet genom min bror som redan jobbade där då, men det är bara att söka. Så om du vill tjäna lite pengar och samtidigt få erfarenhet skulle jag absolut rekomendera att arbeta på flygplatsen i Oslo . Visst det är slitsamt och en väldigt speciell branch men om du har ett mål så är det en ruskigt bra erfarenhet. Mitt företag som jag jobbar för är det nästan bara 20 åriga svenskar utan erfarenhet, svintrevligt! Och för att jobba som flygvärdinna behöver du ju egentligen inte ha någon utbildning innan, men visst kan det vara en fördel :)



JAAA, jag är så himla peppad och sjukt nervös . Väntar på svar från familjen . Jag läser faktiskt din blogg, den ligger som bokmärke på min dator , haha :)

2011-01-27 KL. 00:34:09
URL: http://flippa.blogg.se/

Kommentera gärna inlägget här:
? Alla kommentarer granskas innan dom godkänns.
? Är du anonym/har ingen blogg så svarar jag på din fråga här i kommentarsfältet!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback